Vin Roșu

Negru de Drăgășani

Unic, distinct si memorabil. Arome de fructe negre de padure bine coapte, mure si afine, cu note de ciocolata neagra, piper rosu si vanilie in postgust. Structura robusta, cu taninuri fine si elegante.

Asocieri culinare: carne rosie, vanat, miel sau carnali picanti.

A se servi la: 18-20° C.

185,00 leiAdaugă în coș

Novac

Puternic, elegant, complex. Un vin de un rosu rubiniu intens, cu arome de cirese coapte, prune uscate si afine, cu note subtile la final de vanilie si cafea. Bine stucturat, cu taninuri fine si elegante.

Asocieri culinare: preparate din miel, porc, vita sau ciuperci la gratar

A se servi la: 18-20° C.

185,00 leiAdaugă în coș

Vin Rose

Novac Rose

Proaspat, fructat si elegant in acelasi timp. Un vin rose complex si echilibrat, cu note florale si de fructe rosii (agrise si coacaze rosil).

Asocieri culinare: fructe de mare, salate, preparate usoare pe baza de peste si pui.

A se servi la: 8-10° C.

104,00 leiAdaugă în coș

Cabernet Sauvignon Rose

Fructuos, delicat dar proaspat si vioi. Culoare vie si strălucitoare. Prospetimea este caracteristica principala, cu arome de fructe rosii in armonie perfecta cu arome de fructe de padure. Aciditate vibranta si bine echilibrat.

Asocieri culinare: fructe de mare, salate, somon, aperitive pe baza de branza.

A se servi la: 8-10° C.

104,00 leiAdaugă în coș

Vin Alb

Fetească Regală

Elegant, vioi, delicat. De culoare galben verzui cu arome placute de lamai bine coapte, piersici si flori albe, cu o nota de fructe galbene pe un gust usor, suculent si vibrant.

Asocieri culinare: preparate din carne alba, fructe de mare proaspete sau ca aperitiv.

A se servi la: 8-10° C.

99,00 leiAdaugă în coș

Crâmpoșie

Revigorant, fructuos si cu aciditate vioaie. Arome florale placute de soc si lamaita bine armonizate cu note subile condimentate.

Asocieri culinare: un vin fantastic alaturi de orice salata pe baza de citrice sau tarta de fructe.

A se servi la: 8-10° C

120,00 leiAdaugă în coș

Crâmpoșie Selecționată

Rar, usor si cu o aciditate vibranta. Arome placute de mere verzi, lime si agrise albe, cu note de iarba proaspat cosita. Acidate vibranta, usor de baut.

Asocieri culinare: fructe de mare picante, sushi, pui.

A se servi la: 8-10° C

108,00 leiAdaugă în coș

Sauvignon Blanc

Proaspat, vibrant, indraznet. Arome de piersica, grapefruit si ananas, cu note

subtile de mango. Mineralitate vioaie care duce la un postgust cremos si lung.

Asocieri culinare: fructe de mare, pui, branzeturi de capra si salate.

A se servi la: 8-10° C.

101,00 leiAdaugă în coș