Unic, distinct si memorabil. Arome de fructe negre de padure bine coapte, mure si afine, cu note de ciocolata neagra, piper rosu si vanilie in postgust. Structura robusta, cu taninuri fine si elegante.
Asocieri culinare: carne rosie, vanat, miel sau carnali picanti.
Puternic, elegant, complex. Un vin de un rosu rubiniu intens, cu arome de cirese coapte, prune uscate si afine, cu note subtile la final de vanilie si cafea. Bine stucturat, cu taninuri fine si elegante.
Asocieri culinare: preparate din miel, porc, vita sau ciuperci la gratar
Fructuos, delicat dar proaspat si vioi. Culoare vie si strălucitoare. Prospetimea este caracteristica principala, cu arome de fructe rosii in armonie perfecta cu arome de fructe de padure. Aciditate vibranta si bine echilibrat.
Asocieri culinare: fructe de mare, salate, somon, aperitive pe baza de branza.
Elegant, vioi, delicat. De culoare galben verzui cu arome placute de lamai bine coapte, piersici si flori albe, cu o nota de fructe galbene pe un gust usor, suculent si vibrant.
Asocieri culinare: preparate din carne alba, fructe de mare proaspete sau ca aperitiv.
Rar, usor si cu o aciditate vibranta. Arome placute de mere verzi, lime si agrise albe, cu note de iarba proaspat cosita. Acidate vibranta, usor de baut.
Asocieri culinare: fructe de mare picante, sushi, pui.