Vin Alb
Dacă ar fi să descrie vinul alb, fie el sec sau demisec, cei mai mulți degustători ar folosi un singur cuvânt: fresh. Mult mai light decât cel roșu, acesta conține adesea note florale sau fructate, în special citrice. De aceea, este perfect pentru serile de vară, alături de mâncăruri ușoare, precum preparatele din pește, conferind fiecărei mese o aromă aparte.
Vinul alb se servește rece, în funcție de corpolență temperatura variind de la 7-13 grade pentru cele mai aromate, la 3-7 grade pentru cele ușoare. Cum acesta capătă arome deosebite la temperaturi mai scăzute, servirea se face din pahare cu bolul mic, îngust și cu gură mai mică, care ajută nu numai la păstrarea temperaturii optime, ci și a aromei o perioadă mai îndelungată de timp.
Fetească regală Demisec
Tămâioasă Românească
Fetească Regală Sec
Obținut dintr-un soi de struguri românești, Feteasca Regală este un vin sec, ușor acid și fructat, ideal atât pentru cei care preferă să servească un pahar în compania prietenilor, cât și pentru persoanele care își doresc să se bucure de o experiență culinară deosebită, alegând să îl consume alături de preparate precum paste cu sos alb sau fructe de mare.
Crâmpoșie Selecționată
Sauvignon Blanc
Vinul Sauvignon Blanc este o băutură unică, ce combină arome surprinzătoare, dar cu atât mai atractive. Aromele de mango și ananas supracoapte te lovesc de la prima degustare, lăsând loc, mai apoi, celor de grapefruit și notelor florale. Aromat, exotic și cu un gust pregnant, ce rămâne mult timp astfel după degustare, acest vin sec este acel ceva care nu știai că lipsește de la masa ta.